//Άργος Ορεστικό: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού – ΦΩΤΟ

Spread the love

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου 2023 περίπου στις 12:00 μ.μ., στην διασταύρωση των οδών Ζαϊμίδου με Μαυρίδη, στο Άργος Ορεστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στην  διασταύρωση των οδών Ζαϊμίδου με Μαυρίδη, κοντά στο Αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού, όταν το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Toyota με πινακίδες εξωτερικού, που έβγαινε από την οδό Ζαϊμίδου, παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα να πέσει στην πλευρά του οδηγού, όχημα που κινούνταν εκεί η την ώρα επί της οδού Μαυρίδη.

Οι ίδιες πληροφορίες μας μεταφέρουν πως ο οδηγός του μπλε οχήματος τραυματίστηκε από την σύγκρουση αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Από το τροχαίο σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα, ιδιαίτερα στο μπλε όχημα, του οποίου η πορεία μετά το τρακάρισμα διακόπηκε όταν έπεσε στην τσιμεντένια περίφραξη οικείας.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη του τοπικού Αστυνομικού τμήματος για να διαλευκάνει τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο.


Spread the love