//Χαμός στο Λονδίνο σε συγκέντρωση αρνητών του κορωνοϊού – Απίστευτες εικόνες

Χαμός στο Λονδίνο σε συγκέντρωση αρνητών του κορωνοϊού – Απίστευτες εικόνες

Spread the love

Την ώρα που και στην υπόλοιπη Ευρώπη πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες κατά του κορωνοϊού και της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, πάνω από δέκα χιλιάδες αρνητές του ιού μαζεύτηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην πρωτεύουσα της Βρετανίας.

Η διαδήλωση – υπό το όνομα «Unite for Freedom» («Ενωθείτε για την Ελευθερία») – άρχισε στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και ζητά να «μπει ένα τέλος στα κυβερνητικά ψέματα» και να επανέλθουν όλες οι ελευθερίες.

Η εμβληματική πλατεία Τραφάλγκαρ γέμισε με συνωμοσιολόγους, αντιεμβολιαστές και αρνητές του κοροναϊού – φυσικά κανείς τους δεν φοράει μάσκα.

Ακολούθησε πορεία προς τη Ντάουνινγκ Στριτ και προς το Κοινοβούλιο. 

Ο Μπιλ Γκέιτς πίσω από τον κορωνοϊό

Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση είναι ο Ντέιβιντ Άικ (David Icke), πάλαι πότε συμπαρουσιαστής στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή Grandstand και νυν κεντρικό πρόσωπο των συνωμοσιολόγων. Στο πλευρό του βρέθηκε και ο Πιρς Κόρμπιν, αδερφός του πρώην ηγέτη του Εργατικού Κόμματος.

Οι διαδηλωτές κρατάνε πλακάτ με αντικυβερνητικά συνθήματα: χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση «τρομοκράτες που έχουν ανοίξει πόλεμο με τον λαό» και παρομοιάζουν τους περιορισμούς για τον κοροναϊό με… βασανιστήρια.

Ένα από τα επιχειρήματα των διαμαρτυρόμενων είναι ότι ο κοροναϊός είναι ένα ψέμα που διαδόθηκε ως μέρος ενός μυστικού παγκόσμιου σχεδιουΜπιλ Γκέιτς!


Spread the love