//Χαμός στον όμιλο της Εθνικής λόγω κορωνοϊού – Μετά τον Τσιμίκα, θετικός και Μολδαβός

Χαμός στον όμιλο της Εθνικής λόγω κορωνοϊού – Μετά τον Τσιμίκα, θετικός και Μολδαβός

Spread the love

Αγωνία σε όλες τις ομάδες εν αναμονεί των αποτελεσμάτων των τεστ στους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας, της Μολδαβίας και του Κοσόβου

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας (μετά από αυτό του Κώστα Τσιμίκα) αλλά αυτήν την φορά είναι στη Μολδαβία και τον σκόρερ του 1-1 με το Κόσοβο, Ιόν Νικολαέσκου!

Η ανησυχία είναι έντονη πλέον και στις δύο Εθνικές που αγωνίστηκαν και ήδη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Κοσόβου τόνισε πως είναι σε επαφή με την UEFA για το ματς Κόσοβο – Ελλάδα και θα σεβαστεί κάθε απόφασή της.

Εκτός αυτού οι παίκτες του Κοσόβου, που ήρθαν σε σωματική επαφή με τους Μολδαβούς και τον σκόρερ τους λόγω του αγώνα θα υποβληθούν σε τεστ.

Ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Σλοβενία, αφού ανέβασε πυρετό και έμεινε εκτός αποστολής, με την επιστροφή της ομάδας υποβλήθηκε σε τεστ και αποδείχθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ αμέσως τέθηκε σε καραντίνα, ωστόσο η αγωνία παραμένει καθώς όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής υποβλήθηκαν σε τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα κρούσματα με τα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα πριν την αναχώρηση της αποστολής στο Κόσοβο.

Ο κανονισμός πάντως αναφέρει πως εάν υπάρχουν 13 υγιείς παίκτες (εκ των οποίων ένας τερματοφύλακας) το ματς γίνεται.


Spread the love