//Χιονόπτωση μικρής διάρκειας για αύριο Πέμπτη προβλέπει στο Άργος Ορεστικό το Meteo

Χιονόπτωση μικρής διάρκειας για αύριο Πέμπτη προβλέπει στο Άργος Ορεστικό το Meteo

Spread the love

Τσουχτερό κρύο και με μικρής διάρκειας χιονόπτωση προβλέπει για αύριο Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 το meteo.gr για το Άργος Ορεστικό και γενικότερα για την περιοχή της Καστοριάς.

Αν και η περιοχή μας πριν λίγα χρόνια έβλεπε πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και από τον Νοέμβριο, ιδίως φέτος τον χειμώνα και ενώ έχουμε φτάσει στα μέση του Γενάρη, δεν έχει πέσει νιφάδα. Ωστόσο για αύριο Πέμπτη και μετά από πολλές αναθεωρημένες προβλέψεις το meteo.gr δίνει για το Άργος Ορεστικό χιονόπτωση για αργά το βράδυ.

Μάλιστα αύριο οι θερμοκρασίες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές, καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη από -2 εως 2 βαθμούς πάνω από το 0. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την πρόβλεψη του meteo.gr η αίσθηση της θερμοκρασίας θα είναι ακόμα πιο χαμηλή, λόγω υγρασίας, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος όταν η πραγματική θερμοκρασία θα είναι -2 η αίσθηση θα είναι -9!

Αν η πρόβλεψη επαληθευτεί και πέσει χιόνι, τότε όσοι το χαίρονται, δεν θα μπορούν να βγουν να το απολαύσουν, καθώς ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9.00 η ώρα το βράδυ, ενώ η χιονόπτωση προβλέπεται για περίπου στις 11.00 και θα έχει μικρή διάρκεια.

Δείτε τον πίνακα με την πρόβλεψη


Spread the love