//Χωρίς Τσιόδρα και σήμερα η ενημέρωση – Το παράπονο και το διαφαινόμενο «αντίο»

Χωρίς Τσιόδρα και σήμερα η ενημέρωση – Το παράπονο και το διαφαινόμενο «αντίο»

Spread the love

Εκτός ενημέρωσης φαίνεται ότι επιθυμεί να τεθεί γενικότερα ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδραςκαθώς για τέταρτη φορά δεν θα παραβρεθεί στην ενημέρωση.

Γεγονός βέβαια καθόλου τυχαίο καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του ethnos.gr, ο γνωστός καθηγητής έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά και επικοινωνιακά πράγματα λόγω και των αντιδράσεων που προκαλούνται συχνά πυκνά από διάφορες κοινωνικές ομάδες για τη διαχείριση της πανδημίας στη χώρα μας.

Πηγές του ethnos.gr σημειώνουν ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένος για τις βολές που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα από μεμονωμένους πολίτες σχετικές με τις συμβουλές για τον κορονοϊό. Σήμερα πάντως η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στη σημερινή ενημέρωση θα παρευρεθεί και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

ethnos.gr

Spread the love