//Δ. Σαββόπουλος: Χαιρετίζω την έναρξη του νέου διαδικτυακού τόπου ditikostipos.gr

Δ. Σαββόπουλος: Χαιρετίζω την έναρξη του νέου διαδικτυακού τόπου ditikostipos.gr

Spread the love

Το δικό του μήνυμα, για την επίσημη έναρξη λειτουργίας του ditikostipos.gr, από σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου, έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος με το οποίο αναφέρει:

Χαιρετίζω την έναρξη του νέου διαδικτυακού τόπου ditikostipos.gr του συντοπίτη μας δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου.

Πρόκειται για έναν ιστοχώρο, όπου θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες-αναγνώστες του να ενημερώνονται για τις εξελίξεις της Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα της Περιφερειακής Ενότητα Καστοριάς.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης του δημόσιου διαλόγου, της δημοκρατίας και της διαφάνειας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχουν διάφορες  φωνές δημοσιογραφίας, και η περιοχή μας είναι πολύ τυχερή σε αυτό.

Τις θερμότερες ευχές μου στο νέο  σου εγχείρημα  και εύχομαι να συνεχίσεις πάντοτε με τον ίδιο ζήλο να παρέχεις  αντικειμενική πληροφόρηση, υπηρετώντας πιστά τις αρχές και τις  αξίες της δημοσιογραφίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

 Δημήτριος E. Σαββόπουλος

ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ – ditikostipos.gr

Οι συνεργάτες του ditikostipos.gr ευχαριστούν τον Αντιπεριφειράρχη Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλο, για τις ολόθερμες ευχές του. Διαβεβαιώνουμε πως η ενημερωτική μας σελίδα θα είναι κοντά στα τεκτενόμενα της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς, αφού άλλωστε η έδρα μας είναι στο Άργος Ορεστικό. Ταυτόχρόνα θα δίνει βήμα σε κάθε πολίτη, κάθε περιφερειακής ενότητας της Δυτικής Μακεδονίας, αφού αυτό νιώθουμε ως αποστολή μας! Σας ευχαριστούμε θερμά!


Spread the love