//Διανομή Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Δήμο Εορδαίας στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ

Διανομή Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Δήμο Εορδαίας στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ

Spread the love

Ο Δήμος Εορδαίας ως κοινωνικός εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ Π.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019» στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 στην οδό Ελευθερίας 59 και Δραγούμη γωνία από τις 9:00 έως τις 13:00. Οι ωφελούμενοι και οι ωφελούμενες θα ειδοποιηθούν με ατομικό sms για την ώρα προσέλευσης τους στο σημείο διανομής και θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά οι οδηγίες που αναλύονται παρακάτω.

Θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του προγράμματος των οποίων οι αιτήσεις τους έχουν τρία μέλη και πλέον μόνο τα παρακάτω προϊόντα, λόγω μη επάρκειας των προϊόντων για το σύνολο των ωφελουμένων:

Αλεύρι σίτου 1kg, Ελαιόλαδο 1lit, Ζυμαρικά 500gr, Ρύζι 500gr, Χοιρινό κρέας 1kg, Μοσχάρι κρέας 1kg,Φέτα 400gr , και σερβιέτες (σε ηλικίες 14-40 ετών).

Επιπλέον θα διανεμηθούν σε δικαιούχους του προγράμματος που οι αιτήσεις αφορούν σε πολυμελείς οικογένειες, ανάλογα με την διαθεσιμότητά τους, και τα παραπάνω προϊόντα λόγω μη επάρκειάς τους για το σύνολο των ωφελουμένων:

Αφρόλουτρο 1λίτρου, Καθαριστικό γενικής χρήσης 1 λίτρο, Μέλι 450γρ., Σαμπουάν, Σκόνη πλυντηρίου 2κιλών, Μωρομάντηλα, Υγρό πιάτων 500ml, Οδοντόβουρτσα, Οδοντόκρεμα, Υγρό κρεμοσάπουνο 300ml.


Spread the love