//«Διέλυσε» τον …ΟΠΑΠ – Έπαιξε στοίχημα με 0.50 ευρώ για να κερδίσει…

«Διέλυσε» τον …ΟΠΑΠ – Έπαιξε στοίχημα με 0.50 ευρώ για να κερδίσει…

Spread the love

Είναι αλήθεια πως πάρα πολλοί, λάτρεις και μη του ποδοσφαίρου, σχεδόν σε καθημερινή βάση, καταθέτουν ένα δελτίο «Πάμε Στοίχημα» προσπαθώντας με λίγα χρήματα να «πιάσουν» κάποια στανταράκια, ώστε να κερδίσουν κάποιο χρηματικό ποσό.

Τα ποσά που συνήθως ποντάρουν οι παίκτες, κυμαίνονται από 1 εώς 10 ευρώ ή και παραπάνω, ώστε σύμφωνα με τις αποδόσεις να έχουν επιστροφή ως κέρδος ποσά περίπου 50 εως 100 ή 200 ευρώ. Βέβαια είναι και εκείνοι που προτιμούν να παίζουν μεγαλύτερα ποσά για να πάρουν και περισσότερα, αν έρθουν τα σημεία που διάλεξαν.

Εδώ όμως, μιλάμε για περίπτωση, που μάλλον δεν ψυχολογείτε εύκολα.. εκτός κι αν εκείνος που το έπαιξε ήθελε απλά να μας τρολάρει… αν αυτό ήθελε το πέτυχε μια χαρά! Γιατί το λέμε αυτό? Δείτε το δελτίο και θα καταλάβετε…..

Για την ιστορία, το δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο του Άργους Ορεστικού… Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν ήρθαν τα σημεία που επέλεξε ο κάτοχος του δελτίου, που σίγουρα θα ανάγκαζε τον ΟΠΑΠ σε οικονομική καταστροφή…. (Μας το έστειλε πρακτορείο της περιοχής)


Spread the love