//Δήμος Γρεβενών: “Τηρούμε τα Μέτρα-Παραμένουμε Νικητές”

Δήμος Γρεβενών: “Τηρούμε τα Μέτρα-Παραμένουμε Νικητές”

Spread the love

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και με κεντρικό σύνθημα “Τηρούμε τα Μέτρα – Παραμένουμε Νικητές”, o Δήμος Γρεβενών, σε μια προσπάθεια συνεχούς και αδιάλειπτης πληροφόρησης των πολιτών για τον κίνδυνο εξάπλωσης του Κορωνοϊού, που συνεχίζει να ελλοχεύει και στη Δυτική Μακεδονία καθώς καταγράφεται επανεμφάνιση της πανδημίας, προχωρά στη σχεδίαση και εκτύπωση ενημερωτικής αφίσας η οποία θα μας υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού καθώς το πρώτο κύμα της νόσου είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Η αφίσα προβάλει τα βασικά μέτρα αυτοπροστασίας από τον Covid-19 έτσι όπως έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ και τα οποία θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην προφύλαξη μικρών και μεγάλων από τη διασπορά του θανατηφόρου ιού. Η σχολαστική υγιεινή των χεριών, η διατήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων, η αποφυγή του συγχρωτισμού και η παραμονή μας στο σπίτι με το παραμικρό σύμπτωμα ίωσης αποτελούν μερικά από τα βασικά μέτρα περιορισμού της επιδημίας.

Οι Δημότες των Γρεβενών κατάφεραν και πέτυχαν, καθ’όλη τη διάρκεια της πολύμηνης μάχης με τον Κορωνοϊό, να παραμείνει ο Δήμος μας μια περιοχή “ελεύθερη” από τον επικίνδυνο Covid-19 αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει σημειωθεί κανένα καταγεγραμμένο κρούσμα. Ωστόσο, η σπουδαία αυτή προσπάθεια των συνδημοτών μας για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και του κοινού καλού πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση καθώς η παραμικρή επανάπαυση “μπορεί να ανοίξει την πόρτα” στην ολέθρια πανδημία που συνεχίζει να συγκλονίζει όλη την υφήλιο.


Spread the love