//Δήμος Γρεβενών: Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση του δρόμου Σμίξη-Βασιλίτσα

Δήμος Γρεβενών: Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση του δρόμου Σμίξη-Βασιλίτσα

Spread the love

Με κεντρικό γνώμονα την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της Ορεινής Ζώνης των Γρεβενών, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης υπέγραψε την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, συμφωνητικό με την ανάδοχο κατασκευάστρια εταιρεία για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης, συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου από τη Γέφυρα της Κοινότητας Σμίξης προς το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας.

Η κομβική αυτή παρέμβαση, με προϋπολογισμό 1.065.000 ευρώ και χρηματοδότηση από πιστώσεις του Προγράμματος ΣΑΕ 571 και ΣΑΤΑ 2019, θα συμβάλλει σημαντικά στην πληρέστερη ασφάλεια των συγκοινωνιών και των μεταφορών στον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο της επικράτειας.

Επιπλέον, η χρησιμότητα και αναγκαιότητα του συγκεκριμένου έργου έγκειται στο γεγονός ότι τα Ορεινά Γρεβενά αποτελούν έναν δημοφιλή χειμερινό προορισμό της πατρίδας μας.

Επομένως είναι χρέος της παρούσας Δημοτικής Αρχής να συνεχίσει την υλοποίηση δράσεων που θα συνεισφέρουν τόσο στην καλύτερη πρόσβαση δημοτών και επισκεπτών στην πανέμορφη Βασιλίτσα όσο και στην γενικότερη ανάδειξη του ξεχωριστού περιβαλλοντικού και τουριστικού μας πλούτου, μοναδικού σε όλη την Ελλάδα.

 

 


Spread the love