//Δίπλα στου πολίτες του Άργους Ορεστικού η Μαρία Αντωνίου – ΦΩΤΟ

Δίπλα στου πολίτες του Άργους Ορεστικού η Μαρία Αντωνίου – ΦΩΤΟ

Spread the love

Τα εμπορικά καταστήματα του Άργους Ορεστικού επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να αναφερθεί στο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας με στόχευση τη μείωση των φόρων, την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Όπως τόνισε η Μαρία Αντωνίου «Μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί ότι η οικονομία της χώρας μας μπορεί να συνεχίσει τη σταθερή τροχιά ανάπτυξης, στην οποία έχει ήδη μπει. Είναι η μόνη που μπορεί να διασφαλίσει ότι οι φόροι θα εξακολουθούν να μειώνονται, αλλά και ότι το πλεόνασμα της συλλογικής ευημερίας θα μοιράζεται τελικά δίκαια σε όλες και σε όλους. Είναι η μόνη που μπορεί να εφαρμόσει μια επιτυχημένη οικονομική πολιτική με γνώμονα τη λελογισμένη μείωση των φόρων, τη στήριξης της ανάπτυξης και την προσέλκυση νέων επενδύσεων.»

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Άργος Ορεστικό, η Μαρία Αντωνίου συναντήθηκε και τους κατοίκους της περιοχής, ανάμεσά τους και με πολλούς νέους. «Είμαστε σταθερά δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας. Ιδιαίτερα στη νέα γενιά που οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο, εδώ στο τόπο μας, κι εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις γι’ αυτό. Όλοι μαζί θα δώσουμε και αυτή τη μάχη στις 25 Ιουνίου για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που έχουμε ξεκινήσει εδώ και 4 χρόνια. Η Ελλάδα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά δίνοντας περισσότερες δυνατότητες κι ευκαιρίες σε όλες τις Ελληνίδες και όλους του Έλληνες. Κανείς δεν μένει πίσω. Όλοι μαζί προχωρούμε με σταθερότητα και τόλμη, μόνο μπροστά», σημείωσε η Μαρία Αντωνίου.

 


Spread the love