//Δωρεά μεγάλου αριθμού αντισηπτικών της Μαρίας Αντωνίου σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΔΕΥΑΚ

Δωρεά μεγάλου αριθμού αντισηπτικών της Μαρίας Αντωνίου σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΔΕΥΑΚ

Spread the love

Ένα σημαντικό αριθμό αντισηπτικών υγρών παρέδωσε σήμερα σε υπηρεσίες της Καστοριάς η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε  την Αστυνομική Διεύθυνση, τα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης.

«Στηρίζουμε εμπράκτως υπηρεσίες, φορείς και οργανισμούς στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για την τήρηση των μέτρων ενάντια στην πανδημία και την προάσπιση της δημόσιας υγείας», δήλωσε η Μαρία Αντωνίου στις επαφές που είχε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε την περίοδο αυτή σε όσους εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη, όπως συμβαίνει με το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., τους Πυροσβέστες μας, τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑ», πρόσθεσε η κ. Αντωνίου.

Η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ευχαριστεί θερμά την εταιρεία “Smile Cosmetics Α.Ε.” που αγκάλιασε αμέσως την πρωτοβουλία αυτή.

«Τέτοιες ενέργειες είναι πολύτιμες και χαίρομαι ιδιαίτερα, που ιδιωτικές επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας συστρατεύονται στη μάχη κατά της πανδημίας.»


Spread the love