//Δύσκολες ώρες: Ο Δημήτριος Χατσέρας στην αγαπημένη του Αργείτικη γη – Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο γιατρό (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Δύσκολες ώρες: Ο Δημήτριος Χατσέρας στην αγαπημένη του Αργείτικη γη – Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο γιατρό (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Spread the love

Μέσα σε κλίμα βαθύτατης συγκίνησης το Άργος Ορεστικό είπε το τελευταίο αντίο, στον μεγάλο Ιατρό και Ομότιμο Καθηγήτη Καρδιολογίας Δημήτριο Χατσέρα.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, χοροσταντούτος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ Σεραφείμ και συγχοροσαστούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ Αθανασίου.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γρηγοριάδης, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου ΟΡΕΣΤΙΣ Κώστας Αδάμ, ο πρώην Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Νίκος Τοτονίδης,  ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς Χαρίλαος Ράπης, καθώς συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος.

Η τελετή τελέσθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της ΚΥΑ για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την καταπολέμηση της διασποράς του Covid-19. Για αυτό αρκετός κόσμος παρακολούθησε την Εξόδιο Ακολουθία από το προαύλιο του Ιερού Ναού.

Με δάκυρα στα μάτια αποχαιρέηισαν τον ξεχωριστό αυτό άνθρωπο, ο επιχώριος Μητροπολίτης καθώς ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΟΡΕΣΤΙΣ, οι οποίο εκφώνησαν ανάλογους λόγους. Οι επικήδειες ομιλίες θα ανέβουν σε νέα ρεπορτάζ.

Γιατρό της καρδιάς μας, χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου στην Επικήδειο ομιλία του, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης υπογράμμησε ότι δεν είναι τυχαίο το ότι ένας γιατρός, φεύγει την ημέρα που εορτάζουν δύο γιατροί, κάτι που υπογράμμισε και ο πρόεδρος του Συλλόγου ΟΡΕΣΤΙΣ, ο οποίος αναφέρθηκε και σε βιογραφικά στοιχεία του Δημήτριου Χατσέρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την Εξόδιο Ακολουθία


Spread the love