//Εγκλεισμός No 2: Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες από την Up Stories

Εγκλεισμός No 2: Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες από την Up Stories

Spread the love

Άδειοι παραμένουν οι δρόμοι στις ελληνικές πόλεις για δεύτερη βδομάδα.

Βίντεο της ομάδας Up Stories μας «πετάει» πάνω από τις άδειες πόλεις οι οποίες βιώνουν ένα δεύτερο lockdown, με περιορισμένες μετακινήσεις και απαγόρευση κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες.

Το βίντεο με τίτλο «2ος εγκλεισμός στην Ελλάδα» μεταφέρει την εικόνα μεγάλων πόλεων της Ελλάδας με πλάνα από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Ιωάννινα και Καλαμάτα.

Για το βίντεο αναφέρει η ομάδα Up Stories:

Η πανδημία του Κοροναϊου έχει σαρώσει τις ζωές μας και πλέον τίποτα δεν θυμίζει το πρόσφατο παρελθόν.

Η ανθρώπινες επαφές έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν ανατραπεί. Τα λουκέτα μας ακολουθούν παντού και ως συγχρόνο χτικιό στοιχειώνουν της ζωές μας.

Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη και κάθε φορά που μας επιβάλλεται ένας νέος εγκλεισμός δεν μπορούμε να φανταστούμε την συνέχεια στη ζωή μας αφου στο τέλος της κάθε φορά μετράμε απώλειες τόσο συνανθρώπων μας οσο και επιχειρήσεων.

Χόμπι, αθλητικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία και πολιτιστικές εκδηλώσεις φαντάζουν ως μια μακρινή γλυκιά ανάμνηση και ο εγκλεισμός μαζί με τον φόβο έχουν σκεπάσει της ζωές μας μα πάνω από όλα τις ψυχές μας.

Η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον βραβευμένο σκηνοθέτη Φώτη Πάσσο παρουσιάζουν ένα βίντεο που αποδίδει φόρο τιμής σε όλους όσους έχουν πληγεί από την πανδημία και τον εγκλεισμό που έχει προκύψει από αυτή.

Όπου και νά κοιτάξουμε γύρω μας, βλέπουμε μνημεία από τους προγόνους μας και σκεφτήκαμε … Ίσως πρέπει να φτιάξουμε και εμείς ένα, για να έχουμε να δείξουμε κάτι στους απογόνους μας

Ευχόμαστε σε όλους σύντομα οι ζωές μας να αποκτήσουν και πάλι νόημα και όλοι να επιστρέψουμε στην γλυκιά καθημερινότητά μας που τόσο περιφρονούσαμε για χρόνια.


Spread the love