//Εισήγηση επιστημόνων: Ναι στην μουσική από το Σάββατο – 300 οι καλεσμένοι σε γάμους – Τι θα γίνει με απαγόρευση κυκλοφορίας και κέντρα διασκέδασης

Εισήγηση επιστημόνων: Ναι στην μουσική από το Σάββατο – 300 οι καλεσμένοι σε γάμους – Τι θα γίνει με απαγόρευση κυκλοφορίας και κέντρα διασκέδασης

Spread the love

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες εισηγείται την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τη 01:30, από τη 00.30 που είναι σήμερα, καθώς και την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το προσεχές Σάββατο, 12 Ιουνίου.

Άρση κυκλοφορίας

Παράλληλά εισηγείται και άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να ανοίξουν και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Καλεσμένοι σε γάμους

Σύμφωνα με τα όσα φτάνουν από την Επιτροπή, θα δούμε επίσης αύξηση στους καλεσμένους στις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Οι καλεσμένοι θα αυξηθούν από 100 που είναι μέχρι σήμερα σε 300, ενώ σταδιακά θα γίνουν ακόμα περισσότεροι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ωστόσο, ο αριθμός θα είναι πάντα συγκεκριμένος, ποτέ ανεξέλεγκτος.

Πανηγύρια

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, οι εμποροπανήγυρεις θα επιτραπούν όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην περιφέρεια.

Οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές σήμερα στις 19:00, κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Υγείας, από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.


Spread the love