//Εκδήλωση στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινωνίας από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς

Εκδήλωση στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινωνίας από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς

Spread the love

Ενημερώνουμε πως το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς σε συνεργασία με την Krav Maga Protection International, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:00 στο χώρο του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς. Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινωνίας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης στελέχη του Κέντρου θα τοποθετηθούν αναφορικά με τους κινδύνους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες/θηλυκότητες όταν κινούνται στους δημόσιους χώρους .

Το δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει βασικές τεχνικές και τακτικές Αυτοάμυνας – Αυτοπροστασίας, από τους εκπαιδευτές της Krav Maga Protection International, ειδικά προσαρμοσμένες για γυναίκες.

Την πρωτοβουλία για την διοργάνωση της εκδήλωσης έχει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καστοριάς Τζηκαλάγιας Ζήσης.


Spread the love