//Έκκληση για βοήθεια προς τον πυρόπληκτο κτηνοτρόφο της Μεσοποταμίας – ΦΩΤΟ

Έκκληση για βοήθεια προς τον πυρόπληκτο κτηνοτρόφο της Μεσοποταμίας – ΦΩΤΟ

Spread the love

Δυστυχώς για άλλη μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα που μας συντρίβει. Κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Μεσοποταμίας χθες το βράδυ κάηκε σχεδόν ολοσχερώς αφήνοντας πίσω θλίψη και οδύνη για τους κόπους μια ζωής.
2500 στρογγυλές μπάλες, ολόκληρη η αποθήκη ζωοτροφών και όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός (τρακτέρ παρελκόμενα κτλ) κάηκαν ολοσχερώς.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, που δυστυχώς ακόμα και το κράτος φαίνεται ανίσχυρο να προσφέρει την απαραίτητη στήριξη, στρέφουμε το βλέμμα μας προς την αλληλεγγύη και την ενότητα.
Κάνουμε έκκληση προς όλους, πολίτες, φίλους και μέλη του αγροτικού συλλόγου Καστοριάς Μακεδνος και σας ζητάμε να σταθείτε δίπλα στον συνάδελφο μας προσφέροντας είτε χρηματικό ποσό είτε σανό και Τριφυλια.
Στιγμές όπως αυτή μας δείχνουν πόσο ανάγκη έχουμε ο ένας τον άλλον.
Η πραγματική δύναμη βρίσκεται στην ενωμένη προσπάθεια μιας κοινότητας που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες μαζί, μια ή δυο μπάλες από το υστέρημα μας θα δώσουν δύναμη και ζωή στην επιχείρηση του συναδέλφου που όλοι ξέρουμε με πόσο κόπο δημιούργησε και ανέπτυξε.
Χρηματικές δωρεές:
GR6001712360006090010068585  δικαιούχος Νικολαΐδης Δημήτριος
Για δωρεές ζωοτροφών και συντονισμό καλέστε στο:
6980549748 Νικολαΐδης Νίκος
6974631337 Μόσχος Θωμάς
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς Μακεδνός
Μόσχος Θωμάς

Spread the love