//Έκρηξη στο «Τσάμης»: Καπνός και σκόνη ορατοί αυτήν την ώρα μέσα από την Καστοριά – ΦΩΤΟ

Έκρηξη στο «Τσάμης»: Καπνός και σκόνη ορατοί αυτήν την ώρα μέσα από την Καστοριά – ΦΩΤΟ

Spread the love

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, ούτε και να το χωρέσει ανθρώπου νους, αυτό που συνέβη σήμερα αργά το βράδυ, περίπου στις 1.30 και εξαφάνισε κυριολεκτικά το ιστορικό ξενοδοχείο Τσάμης της Καστοριάς.

Μετά από ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα και έγινε αντιληπτή σε ολόκληρο τον νομό Καστοριάς, ακόμα και σε περιοχές εκτός του νομού, το παραλίμνιο ξενοδοχείο Τσάμης δεν υπάρχει πια. Ευτυχώς όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, την ώρα της έκρηξης δεν υπήρχε κανείς σε αυτό. Πάντως μπάζα από το ξενοδοχείο έχουν εκτοξευτεί σε τεράστια απόσταση, ακόμα και χιλιόμετρα μακρυά. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, καθώς και για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η προσέγγιση, αν υπάρχουν ζημιές σε παρακείμενα κτίρια και επιχειρήσεις, είτε από κομμάτια που εκτοξεύτηκαν ή από το οστικό κύμα της έκρηξης.

Αυτήν την ώρα μέσα από την πόλη της Καστοριάς, διακρίνονται καπνοί και έντονη σκόνη από το σημείο της έκρηξης, ακόμα και σχεδόν μιάμιση ώρα μετά από αυτήν.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας οι οποίες πραγματοποιούν έρευνες για την αιτία που προκάλεσε την ισχυρή έκρηξη


Spread the love