//Εκτάκτως ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε lockdown για Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη

Εκτάκτως ο Χαρδαλιάς ανακοίνωσε lockdown για Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη

Spread the love

Στο «επίπεδο 4» πέρασαν οι τρεις περιφερειακές ενότητες λόγω επιδημιολογικής επιβάρυνσης, ανεβάζοντας τον αριθμό των περιφερειών σε 7, αφού ήδη στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα και Σέρρες.

Έκτακτη ενημέρωση για τα νέα μέτρα σε Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Λάρισα παραχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας ότι από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής οι παραπάνω περιοχές τίθενται σε καθεστώς lockdown.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, στο επίπεδο 3, δηλαδή στο «πορτοκαλί» ανεβαίνουν η Πέλλα, η Δράμα, ο Έβρος, η Ξάνθη, το Κιλκίς, η Πιερία, η Χαλκιδική, η Ημαθία, καθώς και η Καβάλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι οι περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Ροδόπης περνούν στο «επίπεδο 4» και θα ισχύσουν τα μέτρα για τις περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο».

Κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός προανήγγειλε επίσης ότι αύριο, Παρασκευή, θα ανακοινώσει μέτρα για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος κορωνοϊού.


Spread the love