//Ελληνική Λύση : «Εργασίες δικτύωσης Καστοριάς με φυσικό αέριο»

Ελληνική Λύση : «Εργασίες δικτύωσης Καστοριάς με φυσικό αέριο»

Spread the love

Ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος Ελληνική Λύση και Βουλευτή Λάρισας προς τoν κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «Εργασίες δικτύωσης Καστοριάς με φυσικό αέριο».

Κύριε Υπουργέ,

Προ εξαμήνου (12 Μαΐου), διακινήθηκαν δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο της Καστοριάς, όπωςενημερωνόμαστε, ότι είχαν ξεκινήσει οι εργασίες δικτύωσης της Καστοριάς, συγκεκριμένα στην περιοχή του Νοσοκομείου της, στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. Λίγες μέρες μετά (16 Μαΐου), λόγω διεξαγωγής αθλητικού γεγονότος, διακόπηκαν οι εργασίες. Κατόπιν παρέλευσης του ενδιάμεσου χρονικού διαστήματος οι Καστοριανοί πλέον αναρωτιούνται και ευλόγως αν συνεχίζονται οι εργασίες δικτύωσης της πόλης της Καστοριάς με φυσικό αέριο, κατά ποιον τρόπο εκτελούνται αυτές και αν εντέλει τα όποιαπροβλεπόμενα σχέδια και μελέτες του αναδόχου του έργου περιλαμβάνουν και την έλευση του φυσικούαερίου στο Νοσοκομείο της Καστοριάς.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε όπως μας ενημερώσετε ποιο είναι το σχετικό χρονοδιάγραμμα του αναδόχου του έργου μέχριτη λήξη των εργασιών δικτύωσης με φυσικό αέριο της πόλης της Καστοριάς, πότε αναμένεται η τροφοδότησή της κατόπιν με αυτό και αν στους σχεδιασμούς του περιλαμβάνεται και η έλευση του φυσικούαερίου στο Νοσοκομείο της;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ


Spread the love