//Ένα Χρυσό και μία 6η θέση για τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στην Πολωνία – ΦΩΤΟ

Ένα Χρυσό και μία 6η θέση για τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στην Πολωνία – ΦΩΤΟ

Spread the love

Στους μεγάλους τελικούς της Κυριακής, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, στην Πολωνία, συμμετείχαν οι δύο αθλητές του ομίλου μας, Ραπτόπουλος Ανδρέας και Χωλόπουλος Νικόλαος.

Ο Ανδρέας Ραπτόπουλος με τους συναθλητές του Ντούσκο Άγγελο – Αλέξανδρο Χατζηαυγουστίδη – Βασίλη Κουτσελίνη αγωνίστηκαν στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου και κατέκτησαν την 6η θέση σ’αυτή τη διοργάνωση της κατηγορίας τους!

Ο Νικόλας Χωλόπουλος μαζί με τον αθλητή Κωνσταντίνο Γιαννούλη ανέβηκαν στο ψηλότερο βάθρο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο!

Τα ελληνικά κουπιά κατέκτησαν 4 μετάλλια στην πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της κατηγορίας Εφήβων – Νεανίδων ανεβάζοντας την Ελλάδα στην 3η θέση ανάμεσα στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους! Πολλά μπράβο στους προπονητές και στους γονείς των παιδιών που τους στηρίζουν σε όλη τους την προσπάθεια!!

 


Spread the love