//Ένας μήνας Δυτικός Τύπος: Έγιναν πολλά – θα γίνουν περισσότερα… (Στοιχεία)

Ένας μήνας Δυτικός Τύπος: Έγιναν πολλά – θα γίνουν περισσότερα… (Στοιχεία)

Spread the love

Ήταν το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Ιουνίου στις 6.00 η ώρα το απόγευμα, οπότε και η νέα ενημερωτική ιστοσελίδα ditikostipos.gr ήρθε από το Άργος Ορεστικό και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδόπουλο να προστεθεί στην ενημέρωση της Δυτικής Μακεδονίας. Mε βάση το Άργος Ορεστικό και κύριο άξονα την ειδησεογραφία από τους τέσσερις νομούς της περιφέρειας με πρώτο πλάνο τον νομό Καστοριάς.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ επάνω του προβλεπόμενου, γεγονός που μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία. Μάλιστα πριν καλά καλά συμπληρωθεί μήνας, χρειάστηκε να πραγματοποιηθούν εργασίες αναβάθμισης, ώστε ο κάθε χρήστης να μπορεί απρόσκοπτα να επισκέπτεται την ιστοσελίδα και να ενημερωθεί για τα θέματα που τον ενδιαφέρουν.

Ο Δυτικός Τύπος διαθέτει λογαριασμούς σε όλα τα social media τα οποία αν επιθυμείτε μπορείτε να ακολουθήσετε στα παρακάτω link

Facebook: Ditikos Tipos
Youtube: Ditikos tipos
Instagram: ditikostipos
Twitter: Ditikos Tipos

Επίσης σε ότι αφορά τα στατιστικά στοιχεία για τον πρώτο μήνα λειτουργίας του Δυτικού Τύπου (ditikostipos.gr) έχουν δημοσιευθεί 916 άρθρα, έχουν χρησιμοποιήσει την σελίδα για την ενημέρωση τους 23.236 χρήστες, ενώ οι προβολές σελίδων ανήλθαν σε 154.658 βαση των Google Analytics

Ήδη σε 30 μέρες ο Δυτικός Τύπος (ditikostipos.gr) έχει καταφέρει αρκετά, έχουν γίνει πολλά, ενώ υπάρχει σχέδιο για να γίνουν περισσότερα. Ήδη στο επιχειρησιακό του πλάνο, με τις υποδείξεις και των οικονομικών και νομικών του συμβούλων, ετοιμάζει σχέδιο για την περαιτέρω ανάπτυξη του.

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ολόθερμες ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη σας και την έμπρακτη στήριξη σας. Φυσικά σε καθημερινή βάση, ανεβαίνουν περίπου 30 άρθα, ανάλογα και την επικαιρότητα, τα οποία οποιδήποτε ώρα της ημέρας, μπορείτε να μπείτε στη σελίδα και να τα διαβάσετε. Άλλωστε ο ditikostipos.gr έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ειναι εύχρηστος και πολύ φιλικός για τον κάθε χρήστη!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..


Spread the love