//Ενημερωτική Ημερίδα στο Μελισσότοπο σχετικά με την σύσταση Ομάδας Παραγωγών

Ενημερωτική Ημερίδα στο Μελισσότοπο σχετικά με την σύσταση Ομάδας Παραγωγών

Spread the love

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ημερίδα στον Μελισσότοπο, που διοργανώθηκε από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Καστοριάς.

 Η ημερίδα αφορούσε την ενημέρωση των παραγωγών αγροτικών προϊόντων, των Τοπικών Κοινοτήτων Σταυροπόταμου, Μελισσότοπου και Βασιλειάδας, του Δήμου Καστοριάς, σχετικά με την σύσταση ομάδων παραγωγών και τα πλεονεκτήματα που αυτή επιφέρει, τόσο στην ελαχιστοποίηση του κόστους παραγωγής, όσο και στην μείωση της αντίστοιχης φορολογίας, καθώς επίσης και στην δυνατότητα που αυτή δίνει, στην χρηματοδότηση τους, από διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία.   

Στην ημερίδα πραγματοποίησαν εισηγήσεις, ο Δ/ντης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και η Τμηματάρχης του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη και του Θεμ. Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Μάνου, ενώ λύθηκαν απορίες και δόθηκαν διευκρινήσεις στις απορίες των παρευρισκομένων.

Αντίστοιχες ενημερωτικές ημερίδες θα συνεχιστούν και σε άλλες τοπικές κοινότητες για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση  όλων των ενδιαφερομένων πολιτών της Π.Ε. Καστοριάς.


Spread the love