//Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας: «Από τον Αύγουστο είχαμε προειδοποιήσει για την Κρύσταλλοπηγή»

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας: «Από τον Αύγουστο είχαμε προειδοποιήσει για την Κρύσταλλοπηγή»

Spread the love

Απάντηση σε δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες μέρες, αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας του συνοριακού σημείου της Κρυσταλλοπηγής και τον εντοπισμό Αλβανών πολιτών που έφεραν πλαστά αρνητικά τεστ κορωνοϊού προκειμένου να μπορέσουν να εισέλθουν στην Ελλάδα, δίνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

Όπως επισημαίνει «η Ένωσή μας, από 5/8/2020 με σχετικό έγγραφο, είχε εγκαίρως προειδοποιήσει τους αρμόδιους φορείς, αλλά και την κοινή γνώμη, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη λειτουργία συνοριακού σημείου χωρίς τη διενέργεια ελέγχων από υγειονομικό κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ.
Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε άμεσα και επιβεβαιωνόμαστε με δυσάρεστο τρόπο, αφού εκτός των άλλων, αρκετοί συνάδελφοι του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής έχουν διαγνωστεί θετικοί σε COVID-19″.

Σημειώνει τέλος «όσον αφορά αυτούς που αναπαράγουν ειδήσεις με αιχμές για τη λειτουργία του ελέγχου διαβατηρίων Κρυσταλλοπηγής, φρόνιμο θα ήταν, εφόσον διαθέτουν οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο, να το καταθέσουν άμεσα στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Διαφορετικά, τους καλούμε να ανακαλέσουν και να πάψουν να πετούν λάσπη σε βάρος των Αστυνομικών, που κράτησαν όρθια τη Χώρα αυτή τη δύσκολη περίοδο, με υπεράνθρωπες προσπάθειες και χωρίς τη στήριξη της Πολιτείας».

ΕΡΤ


Spread the love