//Έντονη διαμαρτυρία Αργείτη για τα κουτσομπολιά: «Έλεος, μιλάνε σιγά και δεν ακούμε τι λένε»

Έντονη διαμαρτυρία Αργείτη για τα κουτσομπολιά: «Έλεος, μιλάνε σιγά και δεν ακούμε τι λένε»

Spread the love

Έξαλλος είναι κάτοικος του Άργους Ορεστικού αναφορικά με το «εθνικό σπόρ» της πόλης, που δεν είναι άλλο από τα καθημερινά κουτσομπολιά!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο κάτοικος του Άργους Ορεστικού είναι τόσο εξοργισμένος, με τον κόσμο που βγαίνει στα καταστήματα καφεστίασης, τα οποία λόγω των μέτρων απαγορεύεται να έχουν μουσική, με αποτέλεσμα οι θαμώνες να μιλάνε σιγά και να μη μπορεί τόσο αυτός, όσο και η παρέα του, να ακούσει το παραμικρό από όσα κουβεντιάζονται και σχολιάζονται από διπλανές παρέες! Μάλιστα το θέμα το έχει πολλάκις καυτηριάσει με αλλεπάλληλες αναρτήσεις του στους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media!

Μάλιστα ο δυστυχής δοκίμασε με την παρέα του να «στήσει» αυτί και να «ψαρέψει» τίποτα από τους διπλανούς αλλά εις μάτην! Τι στην Καραμέλα κάθησε, τι στο Λάου Λάου, τι στο Daily Corner, τι στο Μαντείο, τι στο LaMaison, τι στον Μανδραγόρα μέχρι και στα Μαχαιράδικα στον Τρυποκάρυδο πήγε αλλά…. τζίφος! Η δε μεγάλη απογούτευση ήταν όταν πήγε στον Οιονό! Δεν φτάνει που μιλούσαν σιγανά, έχουν και τα τραπέζια ακόμα πιο μακρυά από ότι ορίζουν τα μέτρα, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσει το παραμικρό! Προς στιγμήν, ένιωσε μια μικρή ικανοποιήση όταν κάθησε στο Screen, όπου επιτέλους ο εκεί κόσμος μιλούσε δυνατά! Τι θα λέτε όμως; Τελικά μιλούσαν για αθλητικά και κυρίως για ποδόσφαιρο, χωρίς κανένα ενδιαφέρον, οπότε η απογούτευση και ο οργή γύρισαν στο πρόσωπο του!

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν την τεράστια στεναχώρια του αλλά και την οργή του! Μα είναι δυναντόν να βγαίνεις στο Άργος και να μη μπορείς να ακούσεις ένα κουτσομπολιό; Δηλαδή που πάει αυτός ο τόπος, αναρωτήθηκε δικαιώς…! Μάλιστα ο οργή του είναι τέτοια που δηλώνει ρητά και κατηγοριματικά, ότι πλέον θα βγαίνει στην Καστοριά, καθώς είναι η τελευταία του ελπίδα μπας και εκεί μιλάνε πιο δυνατά και μπορεί να έχει ολόφρεσκα κουτσομπολιά να μεταφέρει!!!

(Τα κείμενα της ενότητας ΧρούπιStars του ditikostipos.gr είναι άκρως σατιρικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα)


Spread the love