//Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στη ΔΥΠΑ Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στη ΔΥΠΑ Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Spread the love

Σε συνέχεια των επαφών και των συναντήσεων που πραγματοποιεί η Μαρία Αντωνίου στην εκλογική της περιφέρεια, το πρωί της Τρίτης 2 Μαΐου, επισκέφθηκε την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στην Καστοριά.

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους ενώ πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας, όπου ενημερώθηκε εκτενώς για τα προγράμματα απασχόλησης που βρίσκονται σε εξέλιξη και για ειδικότερα θέματα, που αφορούν στη στρατηγική της ΔΥΠΑ για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού και τη διασύνδεση της επαγγελματικής κατάρτισης με την αγορά εργασίας και τις πραγματικές ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας.

Όπως σημείωσε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνίου :

«Μέλημα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν και θα είναι την επόμενη μέρα η εφαρμογή πολιτικών που μειώνουν την ανεργία και δίνουν κίνητρα στους νέους να μείνουν στην χώρα. Στην κατεύθυνση αυτή η Καστοριά μας, εντάχθηκε σε Πιλοτικό Πρόγραμμα Απασχόλησης για ανέργους 18-66 ετών. Θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και τον Διοικητή της ΔΥΠΑ Σπύρο Πρωτοψάλτη για την αποδοχή της πρότασής μου. Θα είναι σίγουρα μία ανάσα για την ακριτική μας περιοχή και θα συμβάλει στην συγκράτηση του πληθυσμού στις εστίες του. Η συνεχής μείωση της ανεργίας είναι στόχος για εμάς. Ήδη καταφέραμε πολλά ! Και συνεχίζουμε …».


Spread the love