//Έρευνα: Έως 50% ξεφούσκωσαν οι φουσκωτοί του Άργους Ορεστικού από το πολύμηνο κλείσιμο γυμναστηρίων

Έρευνα: Έως 50% ξεφούσκωσαν οι φουσκωτοί του Άργους Ορεστικού από το πολύμηνο κλείσιμο γυμναστηρίων

Spread the love

Τεράστια ανακούφιση αποτελεί η επανέναρξη λειτουργίας των γυμναστηρίων από προχθές Δευτέρα, για τους φουσκωτούς του Άργους Ορεστικού, οι οποίοι λόγω της πολύμηνης διακοπής, έχουν ξεφουσκώσει κατά τουλάχιστον 50%, όπως αποκαλύπτει μεγάλη έρευνα που δημοσιεύει το σοβαρό περιοδικό «Ο Σφίχτης Μου και Εγώ».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα, η έλλειψη πρόσβασης στα γυμναστήρια όλο αυτό το διάστημα έχει οδηγήσει σε μείωση φουσκώματος που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει το 50%, ενώ με άλλα ανεπίσημα στοιχεία να κάνουν λόγο για πολύ παραπάνω!

Παράλληλα, ελεύθερη πτώση έχουν σημειώσει όλο αυτό το διάστημα στο Άργος Ορεστικό, οι σέλφι με αμάνικες φανέλες μπροστά σε καθρέφτες αφού, όπως είναι γνωστό, αν δεν φωτογραφηθεί κάποιος στον καθρέφτη του γυμναστηρίου είναι σαν να μην γυμνάστηκε. Πάντως μετά την παρόδο ολίγων ημερών και μετά την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων και στο Άργος Ορεστικό, αναμένεται αποκατάσταση και στις αναρτήσεις σε facebook και Instagram.

Η ίδια έρευνα κάνει λόγο, πως επιτέλους βρήκαν λίγο χώρο στους καθρέφτες των γυμναστηρίων και αυτοί που πάνε πραγματικά για άθληση, κάτι που όμως δεν φαίνεται να κρατήσει πολύ, αφού μόλις οι φουσκοτοί, φουσκώσουν, θα αρχίσουν πάλι τα γνωστά τερτίπια τους….

Ανεπηρέαστοι πάντως από το lockdown φαίνεται να έχουν μείνει όσοι είχαν σκοπό να ξεκινήσουν γυμναστήριο τα τελευταία 10 χρόνια αφού, σύμφωνα με την έρευνα, η εμφάνιση του κορωνοϊού τους έδωσε μια τέλεια δικαιολογία να μην το ξεκινήσουν.

(Τα κείμενα της ενότητας ΧρούπιStars του ditikostipos.gr είναι άκρως σατιρικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα)

**το κείμενο είναι βασισμένο σε σατιρικό κείμενο του ιστότοπου tovratraxi.com


Spread the love