//Εξαιρετική εικαστική δημιουργία από χιόνι του Νίκου Στεργιόπουλου στη Μηλίτσα – ΦΩΤΟ

Εξαιρετική εικαστική δημιουργία από χιόνι του Νίκου Στεργιόπουλου στη Μηλίτσα – ΦΩΤΟ

Spread the love

Για πολλούς, όταν η φύση αποφασίζει να σκεπάσει τα πάντα με χιόνι, αποτέλεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για παιχνίδια, ενώ για κάποιους άλλους είναι πηγή προβλημάτων.

Για τον νεαρό Νίκο Στεργιόπουλο από την Μηλίτσα όμως, είναι ευκαιρία για να δραπετεύσει και να ικανοποιήσει τις ατέρμονες καλλιτεχνικές του ανάγκες! Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγο νεαρός, εντυπωισάζει με τις δημιουργίες του στο χιόνι, αφού και στο παρελθόν, τον έχουμε δει να δημιουργεί εξαιρετικά καλλιτεχνήματα κατασκευασμένα αποκλειστικά από χιόνι!

Ούτε αυτήν την φορά. ο νεαρός Νικόλας, έχασε την ευκαιρία με το πλούσιο χιόνι που έφερε στην περιοχή μας η «Μήδεια» να δημιουργήσει και να εντυπωσιάσει Αφού συγκέντρωσε ικανή ποσότητα χιονιού, απλά με ένα μαχαίρι, όπως μετάφερει στον ditikostipos.gr η μητέρα του Κατερίνα, άρχισε να σμιλεύει τον όγκο χιονιού. Το αποτέλεσμα δεν είναι απλό να περιγραφεί με λόγια. Η μαντηλοφορούσα γυναικεία μορφή που κατάφερε να δημιουργήσει είναι συναρπαστική! Δεν είναι απλά ότι δημιούργησε μια μορφή, αλλά κατάφερε να την αποδόσει και ύφος, ξέροντας μάλιστα ότι ο κόπος του δεν θα διατηρηθεί για πάντα, αφού κάποια στιγμή οι ακτίνες του ήλιου θα το λιώσουν και μόνο οι φωτογραφίες θα θυμίζουν το σπουδαίο του εικαστικό δημιούργημα από χιόνι!

Ο Νικόλας Στεργιόπουλος που ζει στην κοινότητα της Μηλίτσας του δήμου Άργους Ορεστικού, είναι ένας νεαρός άνθρωπος που έχει ολοκληρώσει τις γραμματικές του σπουδές στα μαθητικά θρανία. Έχει τεράστια αγάπη για την αστροφυσική, την ζωγραφική, τα γλυπτά από χιόνι και άλλες καλλιτεχνικές ανησυχίες που τον οδηγούν με πείσμα να θέλει να εισέλθει σε σχολή Καλών Τεχνών. Του το ευχόμαστε! Αλλά είμαστε βέβαιοι, πως αν το θέλει, θα βρει δρόμους που θα εντυπωσιάσει και θα έχει σημαντική παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο!

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο γλυπτό του


Spread the love