//Εξοπλίστηκε με νέα πλυντήρια το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Εξοπλίστηκε με νέα πλυντήρια το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Spread the love

Πλήρης ανανέωση του εξοπλισμού των πλυντηρίων του Νοσοκομείου με ολοκαίνουργιες σύγχρονες συσκευές και στόχο την υγιεινή και ασφάλεια των ασθενών.

Συγκεκριμένα παραλάβαμε :2 Πλυντήρια στυπτηρία 30kg, 2 Επαγγελματικά πλυντήρια 10kg, 1 Κύλινδρο σιδερώματος 3μ, 1 Επαγγελματικό στεγνωτήριο 23kg και 1 Πρέσα με ατμογεννήτρια.

Η προμήθεια αξίας 137.516,00 € συγχρηματοδοτήθηκε μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της 3ης ΥΠΕ.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω εκτός των ανωτέρω και τις διοικητικές υπηρεσίες προμηθειών του Νοσοκομείου, ειδικά την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου για την άριστη οργάνωση της διαδικασίας εγκατάστασης καθώς, λόγω του όγκου του νέου εξοπλισμού, απαιτήθηκαν καθαιρέσεις τοίχων και άλλες δομικές και ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις, (όπως φαίνεται στις φωτογραφίες) οι οποίες έγιναν με άριστο προγραμματισμό και ταχύτητα ώστε να μην διαταραχτεί η καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Γρηγόρης Χάτσιος


Spread the love