//Φλώρινα: Σύλληψη 38χρονου για οδήγηση κλοπιμαίου οχήματος ο ίδιος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση

Φλώρινα: Σύλληψη 38χρονου για οδήγηση κλοπιμαίου οχήματος ο ίδιος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση

Spread the love

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες τη 01-04-2024, ύστερα από καταγγελία 33χρονης ημεδαπής για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του συζύγου της, από την πόλη των Γρεβενών, άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίσθηκε σε περιοχή των Γρεβενών και ακινητοποιήθηκε το ανωτέρω όχημα με οδηγό τον 38χρονο.

Συνεχιζόμενης της προανάκρισης διαπιστώθηκε, ότι ο 38χρονος είχε αφαιρέσει το προαναφερόμενο όχημα, το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Επιπλέον, ο 38χρονος την ίδια μέρα (01-04-2024) τις μεσημβρινές  ώρες είχε εντοπίσθεί σε περιοχή των Γρεβενών, από προαναφερόμενους αστυνομικούς να οδηγεί κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ιδιοκτησίας 67χρονου ημεδαπού, την οποία είχε αφαιρέσει κατά το χρονικό διάστημα από 18-03-2024 έως 01-04-2024 από αποθήκη οικίας, σε περιοχή της Χαλκιδικής, η οποία θα αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.


Spread the love