//Φλώρινα: Σύλληψη 4 ατόμων για παράνομη μεταφορά 200 φιαλών που περιείχαν ψυκτικό υγρό (φρέον) – ΦΩΤΟ

Φλώρινα: Σύλληψη 4 ατόμων για παράνομη μεταφορά 200 φιαλών που περιείχαν ψυκτικό υγρό (φρέον) – ΦΩΤΟ

Spread the love

Συνελήφθησαν χθες (16-05-2024) πρωινές ώρες, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, -4- άτομα εκ των οποίων -3- αλλοδαποί ηλικίας 60, 33 και 29 ετών και ένας 52χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 60χρονο  και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -200- φιάλες που περιείχαν ψυκτικό υγρό (φρέον), βάρους άνω των -2- τόνων, για τις οποίες στερούνταν παραστατικών εισαγωγής, εκτελωνισμού και δασμολόγησης αυτών.

Επιπλέον, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. με επιβαίνοντες τον 52χρονο και τον 33χρονο καθώς και ο 29χρονος πεζός, οι οποίοι λειτουργούσαν υποστηρικτικά, εποπτεύοντας την περιοχή από το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -200- φιάλες ψυκτικού υγρού (φρέον), βάρους άνω των -2- τόνων,
  • -1- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο,
  • -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
  • -7- κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Spread the love