//Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ανυπολόγιστη η καταστροφή

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ανυπολόγιστη η καταστροφή

Spread the love

Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τη μεγάλη μάχη με τη φωτιά Βαρυμπόμπη, Τατόι, Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες, Αδάμες. Ξεκίνησαν ρίψεις από τα εναέρια μέσα. Μεγάλες οι καταστροφές, με καμένα σπίτια και χαμένες περιουσίες, ενώ έχουν πεθάνει και πολλά ζώα

Η τιτάνια μάχη από τους 520 Πυροσβέστες με τις φλόγες σε Βαρυμπόμπη, Τατόι, Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες, Αδάμες συνεχίζεται και με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ σηκώθηκαν και αεροπλάνα, την ίδια ώρα που το «112» έστειλε από τα ξημερώματα στους κατοίκους περιοχών του Κρυονερίου για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Επί τόπου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Η καλή είδηση, προς ώρας τουλάχιστον, είναι πως φαίνεται να σώζεται το Κρυονέρι, ενώ μέσα στη νύχτα δόθηκε εντολή να εκκενωθεί μέρος του. Οι καταστροφές είναι μεγάλες στην περιοχή, με καμένα σπίτια, επιχειρήσεις και χαμένες περιουσίες, ενώ έχουν πεθ΄ανει και πολλά ζώα. Η Πυροσβεστική προσπάθησε όλη την νύχτα να μην περάσει η φωτιά την Εθνική οδό και οι εστίες να μείνουν στο ρέμα της Χελιδονούς, αλλά και να μην καούν σπίτια στους Θρακομακεδόνες.

Η συνέχεια με φωτογραφίες και βίντεο στα dikaiologitika.gr


Spread the love