//Γιορτάζει το Νόστιμο: Με ευλάβεια ο Εσπερινός της Γονυκλισίας – Φωτογραφίες

Γιορτάζει το Νόστιμο: Με ευλάβεια ο Εσπερινός της Γονυκλισίας – Φωτογραφίες

Spread the love

Με λαμπρότητα και ευλάβεια, τελέσθηκε σήμερα το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος της κοινότητας Νοστίμου, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Γονυκλισίας.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο επιχώριος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος, ο οποίος λίγο πριν την απόλυση, μίλησε προς τους πιστούς για την μεγάλη εορτή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος. Αξίζει να σημειωθεί πως η ακολουθία του Εσπερινού τελέσθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες για την καταπολέμηση της διάδοσης του Covid-19. Για αυτό αρκετοί πιστοί, παρακολούθησαν την ακολουθία μέσα αλλά και έξω από τον Ιερό Ναό.

Το παρών έδωσαν: Ο βουλευτής της Ν.Δ στην Καστοριά Ζήζης Τζηγκαλάγιας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού Δημήτρης Μαυρατζάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θωμάς Μάνος ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότης Αργύρης Γελβεράδης και πολλοί κάτοικοι.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της κοινότητας μαζί με τα μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου ”Ελπίδες Νοστίμου” παρέθεσαν δεξίωση στην πλατεία της κοινότητας.


Spread the love