//Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Πάολα και Άννα Βίσση στα φετινά «Πρέσπεια»

Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Πάολα και Άννα Βίσση στα φετινά «Πρέσπεια»

Spread the love

Με το μεγάλο στοίχημα να είναι αν θα δώσει το παρών στις εκδηλώσεις ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Goran Bregovic, ξεκινούν οι προετοιμασίες για τα «Πρέσπεια 2020» στην Π.Ε. Φλώρινας.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Λιάνης, στάθηκε ιδιαίτερα στη δυσκολία που υπάρχει με τις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις και την τήρηση των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας, κάτι που ουσιαστικά αλλάζει κατά πολύ και τον προγραμματισμό για τα Πρέσπεια.

Όπως ανακοίνωσε στη Φλώρινα φέτος θα βρεθεί η Άννα Βίσση, για μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο της πόλης, όπου οι θεατές θα περιοριστούν περίπου στους 3.000, ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι η παρουσία στις εκδηλώσεις του Goran Bregovic για μια «τσιγγάνικη» βραδιά, με τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη να συνοδεύεται από την Πάολα.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Λιάνης, ο Goran Bregovic, θα πραγματοποιήσει φέτος περιοδεία και θα έχει μαζί του την ελληνίδα ερμηνεύτρια, γράφοντας τσιγγάνικα τραγούδια σε μια σειρά ξεχωριστών συναυλιών. Μένει να λυθεί το πρόβλημα με τις ημερομηνίες ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συναυλία, η οποία σχεδιάζεται πιθανότατα για το Αμύνταιο.

Στο Αμύνταιο θα πραγματοποιηθεί σίγουρα μία βραδιά, στον αρχαιολογικό χώρο των Πετρών, ενώ στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων υπάρχει και βραδιά αφιερωμένη στους Τσιτσάνη και Θεοδωράκη, με το Μανώλη Μητσιά και την Ελένη Βιτάλη.

ΠΗΓΗ: e-ptolemeos.gr


Spread the love