//Γρεβενά: Διαμαρτυρία ενάντια στη ”πράσινη ανάπτυξη” και τα αιολικά πάρκα

Γρεβενά: Διαμαρτυρία ενάντια στη ”πράσινη ανάπτυξη” και τα αιολικά πάρκα

Spread the love

Την Παρασκευή 5 Ιούνη, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνονται, πανελλαδικά, δράσεις ενάντια στο αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη.Παίρνουμε λοιπόν τη σκυτάλη, καλώντας, ως Πρωτοβουλία, σε συγκέντρωση και Καμπάνια Ενημέρωσης, 19:00 η ώρα στη Πλατεία Ελευθερίας.

Σκοπός μας να διατηρήσουμε αστείρευτη την ορμή με την οποία τη περασμένη βδομάδα είπαμε ένα μαζικό
ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

Αλλά παράλληλα να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία για το καθεστώς λεηλασίας του φυσικού περιβάλλοντος, στο όνομα του κέρδους και της ”πράσινης ανάπτυξης”, που επιβάλλει το νέο αντι-περιβαλλοντικό νομοσχέδιο.

Δίνουμε την μάχη σε τοπικό επίπεδο, γνωρίζοντας ωστόσο, ότι συμβάλλουμε σε έναν αγώνα με πανελλαδική δικτύωση, με σκοπό να ακυρώσουμε αυτό το νομοσχέδιο και οποιοδήποτε άλλο επιδιώξει να βάλει ταφόπλακα στο φυσικό μας πλούτο, προς όφελος των ενεργειακών κολοσσών, με αποτέλεσμα την ενεργειακή μας φτώχεια.

Καλούμε τους κοινωνικούς φορείς που στήριξαν το οδοιπορικό και σύσσωμη τη κοινωνία των Γρεβενών να κάνουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι χαμένος είναι ο αγώνας που δεν δόθηκε ποτέ…κι εμείς αυτό τον αγώνα με πείσμα και υπομονή θα τον κερδίσουμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΗ 19:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Spread the love