//Γρεβενά: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο ξυλείας – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γρεβενά: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο ξυλείας – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου, σε εργοστάσιο ξυλείας στους Μαυραναίους Γρεβενών.

Από την έκρηξη υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα ένας 28χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Γρεβενών. Η κατάσταση της υγείας του 28χρονου κρίνεται κρίσιμη, καθώς φέρει πολλαπλά εγκαύματα. Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Κοζάνης η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών Ευτυχία Καπάτου, ο άτυχος εργαζόμενος αναμένεται να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο εγκαυμάτων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών Αντώνης Καλαϊδόπουλος, τόνισε ότι η έκρηξη έγινε στην δεξαμενή λαδιού και συγκεκριμένα σε ένα σωλήνα όπου υπήρξε διαρροή καυτού υγρού, από το οποίο υπέστη εγκαύματα ο 28χρονος.

Ζημιές αναφέρθηκαν στο χώρο της γεννήτριας. Στο χώρο αυτό γινόταν συντήρηση από εξειδικευμένο συνεργείο Ιταλών τεχνικών, ενώ υπήρχαν και άλλοι 4 εργαζόμενοι του εργοστασίου οι οποίοι όμως δεν τραυματίστηκαν.

Από την έκρηξη σημειώθηκε και φωτιά σε αποθήκη λαδιού σιλικόνης που χρησιμοποιείται από το εργοστάσιο, η οποία όμως ετέθη πολύ γρήγορα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών.

 

 

Πηγή ertnews.gr | Πηγή φωτογραφιών newsit.gr


Spread the love