//Γρεβενά: Πληροφορίες για δύο πρώτα κρούσματα Covid-19

Γρεβενά: Πληροφορίες για δύο πρώτα κρούσματα Covid-19

Spread the love

Πρόκειται για μία γυναίκα και έναν άντρα 74 και 73 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Γρεβενών και δεν σχετίζονται μεταξύ τους

Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη παρουσιάστηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν στο Νοσοκομείο Γρεβενών.
Πρόκειται για μια γυναίκα, και έναν άντρα 74 και 73 χρόνων που η μεν γυναίκα έκανε εισαγωγή, ο δε άνδρας είναι σε κατ’ οίκον νοσηλεία. Είναι μόνιμοι κάτοικοι Γρεβενών χωρίς σχέση μεταξύ τους και από αύριο ξεκινάει η ιχνηλάτηση για να βρεθούν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή.

Να θυμήσουμε ότι το πρώτο-αλλά εισαγόμενο από Καστοριά κρούσμα-είχε καταγραφεί στο Νοσοκομείο Γρεβενών στις 28/3/2020 και ήταν μια 90χρονη ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλεύτηκε αρχικά στα Γρεβενά και τελικά κατέληξε μετά από μερικές μέρες σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με γνωστό γιατρό της πόλης, συνέστησε υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους ενώ να θυμίσουμε και την προ ολίγων ημερών συνέντευξη του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών Δημήτρη Ψευτογκά που είχε επισημάνει τον κίνδυνο και είχε πει ότι ο κόσμος έχει χαλαρώσει πολύ και δεν τηρούνται μέτρα προστασίας:

e-grevena.gr


Spread the love