//Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Λαγκαδά – Έπασχε από covid-19 και άλλα νοσήματα

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Λαγκαδά – Έπασχε από covid-19 και άλλα νοσήματα

Spread the love

Όπως έγινε γνωστό νωρίς το πρωί της Κυριακής, εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κυρός Ιωάννης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης με λοίμωξη covid-19 και άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Εκοιμήθη σήμερα το πρωί, σε ηλικία 62 ετών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, μετά από μάχη που έδωσε με τον νέο κορονοϊό.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, κατά κόσμον Ιωάννης Τασσιάς, είχε εμφανιστεί θετικός στον ιό SARS-CoV-2 και νοσηλευόταν από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, σε Κλινική Covid-19, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Από την πρώτη στιγμή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και στάθηκε στο πλευρό του Μητροπολίτη, κάνοντας ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για τη βελτίωση της υγείας του.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε, εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού Covid-19 και σήμερα το πρωί (06:36) κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Ο μακαριστός Μητροπολίτης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα».


Spread the love