//Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς για την πολιτική εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας – ΦΩΤΟ

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς για την πολιτική εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας – ΦΩΤΟ

Spread the love

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Esperos Palace, η ΔΕΕΠ Καστοριάς διοργάνωσε μία λαμπρή πολιτική εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν θέματα του πλούσιου κυβερνητικού έργου που επιτελείται από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καθώς και ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης στην πατρίδα μας.

Με αφορμή τα γενέθλια της κομματικής μας παράταξης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι διατελέσαντες πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ Καστοριάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα στελέχη και τα μέλη μας τα οποία πύκνωσαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η ΔΕΕΠ Καστοριάς ως πολιτική οργάνωση, αφουγκράζεται την κοινωνία, γνωρίζει τα ζητήματα της περιοχής και εξακολουθούμε να καταβάλουμε προσπάθειες για να δώσουμε προοπτική στην περιοχή μας.

 

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς

Βασίλειος Βελλιδης

 


Spread the love