//Η δύναμη του καφέ στο Άργος Ορεστικό έρχεται από το ανανεωμένο Coffe Power

Η δύναμη του καφέ στο Άργος Ορεστικό έρχεται από το ανανεωμένο Coffe Power

Spread the love

Υπό κανονικές συνθήκες το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι το πρωί είναι ο καφές. Ακόμα και μεσημέρι να ξυπνήσεις πάλι καφέ θέλεις, αφού είναι το πιο αγαπημένο ρόφημα στον κόσμο. Πόσες φορές σε έχει βοηθήσει αυτό το θεόσταλτο ρόφημα; Είτε μάθημα έχεις είτε πρέπει να πας δουλειά, μια ζεστή κούπα καφέ είναι η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις πριν ξεκινήσει η μέρα σου.

Τώρα η δύναμη του καφέ στο Άργος Ορεστικό, έρχεται από το νέο Coffe Power που άρχισε την λειτουργία του υπό νέα διεύθυνση στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 48.

Coffe Power, τώρα η δυνατή απόλαυση του γευστικού καφέ, δεν είναι απλώς μια έκφραση αλλά μια πραγματικότητα που κατακτά κάθε μερα φανατικούς φίλους που επιθυμούν σε καθημερινή βάση και όχι μόνο μια φορά, να γευτούν αυτήν δυνατή απόλαυση!

Στη περίπτωσή του Coffe Power δεν μιλάμε για έναν απλό καφέ αλλά για ένα συναισθηματικό δέσιμο!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Το γεγονός ότι όλοι οι πελάτες είναι άκρως ευχαριστημένοι, δεν έχει να κάνει με κάποιο μεγάλο μυστικό! Αν όμως πρέπει να αναφέρουμε κάτι, που ίσως για κάποιους μπορεί να αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας μας, τότε αυτό είναι ότι διαθέτουμε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ από 4 διαφορετικές χώρες. Συκγκεκριμένα τα χαρμάνια μας είναι από την Βραζιλία, την Κολομβία, την Αιθιοπία και την Γουατεμάλα. Χαρμάνια δυνατά σε άρωμα και γεύση που ο καθένας μπορεί να απολαύσει κάθε μέρα από το κατάστημα μας!

Σε μας ακόμα θα βρείτε φυσικούς χυμούς από 100% Ελληνικά φρούτα, πλούσιες σε βιταμίνες και δυνατούς σε γεύση, μέσα από πλούσια ποικιλία συνδυασμών!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ COFFE POWER KAI ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

ΌΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!

 


Spread the love