//Η δύναμη του καφέ τώρα και στη Μεσοποταμία! Το Coffe Power έρχεται με δύναμη και γευστικές εκπλήξεις! – ΦΩΤΟ

Η δύναμη του καφέ τώρα και στη Μεσοποταμία! Το Coffe Power έρχεται με δύναμη και γευστικές εκπλήξεις! – ΦΩΤΟ

Spread the love

Την δύναμη του ποιοτικού και αρωματικού καφέ, που μήνες τώρα απολαμβάνουν οι κάτοικοι στο Άργος Ορεστικό, από το πολύ δυνατό Coffe Power, έρχεται από σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου να προσφέρει δυνατές γεύσεις στο κοινό της Μεσοποταμίας!

Τώρα η δυνατή απόλαυση του γευστικού καφέ, που όλοι πια γνωρίζουν ότι δεν είναι απλώς μια έκφραση αλλά μια πραγματικότητα που κατακτά κάθε μέρα ολοένα και περισσότερους φανατικούς φίλους,που επιθυμούν να γευτούν αυτήν δυνατή απόλαυση, από σήμερα η δυνατή αυτή εμπειρία έρχεται και στην Μεσοποταμία!

Στη περίπτωσή του Coffe Power δεν μιλάμε για έναν απλό καφέ αλλά για ένα συναισθηματικό δέσιμο! Μάλιστα στο κατάστημα της Μεσοποταμίας σας περιμένουν και γευστικές εκπλήξεις αφου θα βρείτε βάφλες και pancakes!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Το γεγονός ότι όλοι οι πελάτες είναι άκρως ευχαριστημένοι, δεν έχει να κάνει με κάποιο μεγάλο μυστικό! Αν όμως πρέπει να αναφέρουμε κάτι, που ίσως για κάποιους μπορεί να αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας μας, τότε αυτό είναι ότι διαθέτουμε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ από 4 διαφορετικές χώρες. Συκγκεκριμένα τα χαρμάνια μας είναι από την Βραζιλία, την Κολομβία, την Αιθιοπία και την Γουατεμάλα. Χαρμάνια δυνατά σε άρωμα και γεύση που ο καθένας μπορεί να απολαύσει κάθε μέρα από το κατάστημα μας!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ  ΣΤΟ COFFE POWER KAI ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΑ ΤΗΛ: 2467061100 & 6988085536


Spread the love