//Η κατανομή των χθεσινών 9 κρουσμάτων στην ΠΕ Καστοριάς

Η κατανομή των χθεσινών 9 κρουσμάτων στην ΠΕ Καστοριάς

Spread the love

Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα εξής:

  1. ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που βρέθηκαν στην Π.Ε. Κοζάνης την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 είναι τα εξής:

  • 10 κρούσματα, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν στο Δήμο Κοζάνης, 3 στο  Δήμο Εορδαίας και 1 στο Δήμο Βελβεντού.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ.,

  • στην Π.Ε. Γρεβενών συνολικά βρέθηκαν 6 κρούσματα, εκ των οποίων 3 στο Δήμο Γρεβενών και 3 στο Δήμο Δεσκάτης.
  • στην Π.Ε. Καστοριάς συνολικά βρέθηκαν 9 κρούσματα, εκ των οποίων 7 στο Δήμο Καστοριάς, 1 στο Δήμο Άργους Ορεστικού και 1 στο Δήμο Νεστορίου.
  • στην Π.Ε. Φλώρινας συνολικά βρέθηκαν 5 κρούσματα, εκ των οποίων 1 στο Δήμο Φλώρινας και 4 στο Δήμο Αμυνταίου.
  1. ΕΛΕΓΧΟΙ
  • Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου του Τμήματος Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Κοζάνης 35 έλεγχοι σε επιχειρήσεις στην Δ.Ε. Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκε επαρκής τήρηση των μέτρων προστασίας.
  • Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο ελέγχου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης 4 έλεγχοι σε επιχειρήσεις Υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε 4 Υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκε και σε αυτές τις περιπτώσεις επαρκής τήρηση των μέτρων προστασίας.

Επιπλέον η επιτροπή αναφέρει ότι η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης γνωμοδότησε για την εξολοκλήρου αναστολή λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης για διάστημα 4 ημερών (από 10-11-2020 έως 13-11-2020) και την περαιτέρω αναστολή λειτουργίας του 4ου  ορόφου της ίδιας Υπηρεσίας για διάστημα 10 ημερών (από 10-11-2020 έως 20-11-2020).


Spread the love