//Καμπάνια του δήμου Γρεβενών για την αποφυγή lockdown

Καμπάνια του δήμου Γρεβενών για την αποφυγή lockdown

Spread the love

Με κεντρικό σύνθημα «Εφαρμόζουμε τα Μέτρα, Αποτρέπουμε το Lockdown» και με πρωταρχικό στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος Γρεβενών συνεχίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συνδημοτών μας για την πιστή τήρηση των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων ενάντια στην εκρηκτική εξάπλωση που παρουσιάζει ο Covid-19 σε εθνικό επίπεδο.

Ειδικότερα, η σωστή χρήση της μάσκας, η διατήρηση των απαραίτητων αποστάσεων και το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών αποτελούν προς το παρόν τους καλύτερους τρόπους προφύλαξης του κοινωνικού συνόλου από τον φονικό ιό σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους.

Επιπλέον, η νέα διαδικτυακή αφίσα που εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχόμενων ενημερωτικών δράσεων της Δημοτικής Αρχής για την ανησυχητική εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού, επικεντρώνεται και στην αποφυγή ενός τοπικού lockdown καθώς μια ενδεχόμενη εφαρμογή του θα προκαλέσει ισχυρούς και αλυσιδωτούς κραδασμούς στην ήδη εύθραυστη τοπική μας οικονομία.

Συνεπώς, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να θωρακίσουμε την Υγεία του κοινωνικού συνόλου και συγχρόνως έχουμε απόλυτη ευθύνη απέναντι στον επαγγελματία και τον εργαζόμενο που με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να στερηθούν τις δουλειές τους.

 


Spread the love