//Καστοριά: Αγριογούρουνο σε μέγεθος αρκούδας παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα – ΦΩΤΟ

Καστοριά: Αγριογούρουνο σε μέγεθος αρκούδας παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα – ΦΩΤΟ

Spread the love

Άγιο είχε νεαρός οδηγός από την Καστοριά, όταν την τελευταία στιγμή απέφυγε την σύγκρουση με αγριογούρουνο που είχε το μέγεθος “αρκούδας”.

Την αγανάκτηση του για την συνεχόμενη εμφάνιση αγριογούρουνων στην πόλη της Καστοριάς μας μεταφέρει αναγνώστης του ditikostipos.gr, συγκεκριμένα όπως μας μεταφέρει ο νεαρός οδηγός, το βράδυ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2022 κινούμενος από την πόλη της Καστοριάς προς την Χλόη και συγκεκριμένα στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης, πετάχτηκε μπροστά του ένα μεγάλο αγριογούρουνο και σε κλάσματα δευτερολέπτου ο οδηγός απέφυγε την σύγκρουση με το θηλαστικό λόγο των ιδιαίτερων δεξιοτήτων του στην οδήγηση.

Αυτό που όμως έκανε περισσότερο εντύπωση στον οδηγό, ήταν η εξοικείωση του άγριου ζώου με το περιβάλλον, καθώς το ίδιο συνέχισε να περιπλανιέται χωρίς να έχει συμβεί κάτι και να μην τρομάζει από τις φωνές και τις κόρνες του οδηγού.

Ο οδηγός μέσα από το μήνυμα του στην σελίδα μας θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στους οδηγούς που έχουν κατεύθυνση ιδιαίτερα προς την Χλόη, ώστε να αποφύγουν τυχόν τροχαία ατυχήματα από τις ξαφνικές εμφανίσεις αγριογούρουνων.

 


Spread the love