//Καστοριά: Η βράβευση των αριστούχων μαθητών των Λυκείων του νομού από τον Συλ. Καστοριέων “Ομόνοια” Ν.Υ. και τον Συλ. Υποτροφιών Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Καστοριά: Η βράβευση των αριστούχων μαθητών των Λυκείων του νομού από τον Συλ. Καστοριέων “Ομόνοια” Ν.Υ. και τον Συλ. Υποτροφιών Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Spread the love

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές των Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου 2022 στην διάρκεια μιας λαμπρής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καστοριέων “Ομόνοια” Νέας Υόρκης και ο Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριάς στο Βυζαντινό Μουσείο Καστοριάς.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γρηγοριάδης, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κάλι Κυριακίδου, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Σάκης Ρήμος, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ Πέτρος Τόσκος, ο Πρόεδρος Καστορίεων Νέας Υόρκης Δήμος Σιώκης καθώς και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά η Ναταλία Σερόβα στο πιάνο, με τους ερμηνευτές Χρυσάνθη Σαββίδη και Ζαφείρη Εγρέ.

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

Οι Αριστούχοι απόφοιτοι Λυκείων και Τ.Ε.Ε. της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για το σχολικό έτος (2021 – 2022) που βραβεύτηκαν, είναι:

1ο Πρότυπο ΓΕΛ Καστοριάς

Κωνσταντίνος Ιωάννου

Αργύριος Τόσκος

2ο ΓΕΛ Καστοριάς

Βασιλική Τζήμα

3ο ΓΕΛ Καστοριάς

Ανδρομάχη Καρατσόγλου

Παναγιώτα Μπατσέλα

Εσπερινό ΓΕΛ Καστοριάς

Στεργιανή Αναστασοπούλου

ΓΕΛ Άργους Ορεστικού

Γεωργία Ευαγγελίδου

Ραφαηλία Γρόσιου

ΓΕΛ Νεστορίου

Χαρίλαος Κωστόπουλος

ΓΕΛ Μεσοποταμίας

Σοφία Δημητρίου

ΕΠΑΛ Καστοριάς

Παντελής Σίσκος

ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού

Όλγα Πέγιου

Εσπερινό ΕΠΑΛ Καστοριάς

Αλεξάνδρα Τζιουμάρη


Spread the love