//Καστοριά: Καθημερινό φαινόμενο το μποτιλιάρισμα από την Εθνική ως τα ψαράδικα – ΒΙΝΤΕΟ

Καστοριά: Καθημερινό φαινόμενο το μποτιλιάρισμα από την Εθνική ως τα ψαράδικα – ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Σχεδόν απροσπέλαστη είναι τις πρωινές ώρες η οδός 11ης Νοεμβρίου στην Καστοριά, από το ύψος της Εθνικής Τράπεζας εως της διασταύρωση της με την οδό Ορεστείων, στην περιοχή των ψαράδικων.

Όπως αναφέρουν οδηγοί στον ditikostipos.gr το φαίνομενο του μποτιλιαρίσματος στο συγκεκριμένο σημείο είναι καθημερινό και μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 10 λεπτά, ώστε να διανύσει κανείς την απόσταση από την Εθνική Τράπεζα εως την Ορεστείων που είναι λίγα μέτρα. Τα μποτιλιαρίσματα στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ χειρότερα, όπως μας μεταφέρουν οδηγοί, όταν κινούνται οχήματα για να μεταφέρουν παιδιά στα λύκεια, που είναι όλα συγκεντρομένα προς την Χλόη.

Σύμφωνα πάντα με τους οδηγούς, αφού δεν υπάρχει φωτεινός σηματοδότης, το πρόβλημα, τουλάχιστον τις ώρες αιχμής, μπορεί να βελτιωθεί με την παρουσία τροχονόμου, ώστε να ρυθμιστεί η κίνηση των οχημάτων, καθώς η Ορεστείων είναι δρόμος διπλής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τα διερχόμενα αυτοκίνητα επί της οδού, να διακόπτουν την κίνηση στην 11ης Νοεμβρίου και έτσι να δημιουγείτε το μποντιλιάρισμα, που αναγκαστικά ακινητοποιούν τα αυτοκίνητα που κινούνται επί της 11ης Νοεμβρίου.

Παράλληλα απευθύνουν έκκληση προς τον δήμο Καστοριάς και την Τροχαία, ώστε να παρέμβουν για να επιλυθεί το πρόβλημα που είναι καθημερινό και γίνεται έντονο περίπου από τις 8.00 εώς τις 11.00 το πρωί, αλλά και σε άλλες ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας.


Spread the love