//Καστοριά: Με άρωμα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Κασαπίδη – ΦΩΤΟ

Καστοριά: Με άρωμα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Κασαπίδη – ΦΩΤΟ

Spread the love

Με μια ηχηρή επίδειξη ενότητας, ελπίδας και αποφασιστικότητας, ο συνδυασμός “Πορεία Δημιουργίας” πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην ΠΕ Καστοριάς, το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Η τελετή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου, στην οδό Γράμμου 51, όχι μόνο συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, αλλά έθεσε και τις βάσεις για αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι ένα νικηφόρο ταξίδι στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές, για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο δρόμος και τα πεζοδρόμια μπροστά από το εκλογικό κέντρο, γέμισαν από ενθουσιασμό, καθώς ένα ποικιλόμορφο και ενθουσιώδες πλήθος συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τα εγκαίνια και να ευχηθεί καλή τύχη στον κ. Κασαπίδη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους  του.

Μια από τις αξιοσημείωτες πτυχές της εκδήλωσης, ήταν η παρουσία όλων των υποψηφίων του συνδυασμού για τις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Ο Γιώργος Κασαπίδης, αρχηγός της παράταξης “Πορεία Δημιουργίας” έχει συγκεντρώσει μια τρομερή ομάδα ατόμων, το καθένα με μοναδικές δεξιότητες και βαθιά δέσμευση για την αντιμετώπιση των αναγκών της περιοχής.

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η σύντομη ομιλία που εκφώνησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης, οπού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ενημέρωσε ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει στο, προσεχές διάστημα,  δύο κεντρικές ομιλίες στο Άργος Ορεστικό και στην Καστοριά.

Τέλος, μέσα σε μια ατμόσφαιρα νίκης- το πλήθος ανταποκρίθηκε με βροντερό χειροκρότημα, σαφώς συντονιζόμενο με το όραμα του κ. Κασαπίδη για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

 


Spread the love