//Καστοριά: Μετεκλογική συνάντηση και ομιλία του Γρηγόρη Γρηγοριάδη με τον συνδυασμό του “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καστοριά: Μετεκλογική συνάντηση και ομιλία του Γρηγόρη Γρηγοριάδη με τον συνδυασμό του “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Σε κλίμα συσπείρωσης αλλά και χαράς διότι ξανά βρέθηκαν όλοι μαζί, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2023, η συγκέντρωση του συνδυασμού του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς Γρηγόρη Γρηγοριάδη, με τους υποψήφιους, τους εθελοντές και τους φίλους του συνδυασμού του, “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ”.

Η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “LIMNEON” και στην οποία παραβρέθηκε σχεδόν ολόκληρος ο συνδυασμός “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ”, είχε ως στόχο την σύντομη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την παρουσίαση από τον κ. Γρηγοριάδη, τον βασικών στόχων του συνδυασμού από την πλευρά της αντιπολίτευσης στον Δήμο Καστοριάς, με κύριο μέλημα πάντα την προκοπή του τόπου.

Χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοριάδης στην ομιλία του δήλωσε: “Δεν είναι εύκολο αυτό που μας ανέθεσαν οι συνδημότες μας – η μισή κοινωνία –  αλλά δεν έχουμε καμία απολύτως άλλη επιλογή εκτός του να ανταποκριθούμε άριστα! και να ανοίξουμε – με την στάση μας – τον δρόμο στην μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας και όλοι μαζί ενωμένοι – όταν έρθει η ώρα – να χτίσουμε το δήμο Καστοριάς που μας αξίζει. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε καλό, εάν υπάρξει, στην νέα διοίκηση του δήμου και σκληρά απέναντι σε ό, τι μπορεί να βλάψει την πόλη και τα χωριά μας. Να είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα  κάνουμε αντιπολίτευση όπως πρέπει, σωστή, δίκαιη, με προτάσεις αλλά και αυστηρότατη όποτε χρειαστεί. Θα ελέγχουμε κάθε ενέργεια της δημοτικής αρχής χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις για κανέναν και τίποτα, ότι είναι εις βάρους του δήμου, της κοινωνίας, των συνδημοτών μας θα το πολεμάμε με όλα τα πολιτικά και θεσμικά μέσα που διαθέτει η αντιπολίτευση. Μέχρι τότε, καλό μας αγώνα και να θυμάστε: η παράταξη μας είναι εδώ και θα είναι εδώ, πάντα, κοντά στον απλό πολίτη και όλοι μας ενωμένοι, ο ένας δίπλα στον άλλον αποφασισμένοι για συνεχή αγώνα με στόχο να προσφέρουμε στον τόπο μας και να κάνουμε όλα όσα πρέπει για να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας.”

Τέλος ο κ. Γρηγοριάδης ευχαρίστησε θερμά όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του για τον καθαρό και έντιμο αγώνα τους και για την εμπιστοσύνη και πίστη στο πρόσωπό του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την μετεκλογική ομιλία του κ. Γρηγοριάδη προς τον συνδυασμό του:


Spread the love