//Καστοριά: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους λογαριασμούς ρεύματος στο πάρκο ολυμπιακής φλόγας – ΦΩΤΟ

Καστοριά: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους λογαριασμούς ρεύματος στο πάρκο ολυμπιακής φλόγας – ΦΩΤΟ

Spread the love

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήσε την Τετάρτη το απόγευμα στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, ο σύλλογος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Καστοριάς. Καταστηματάρχες και φορείς συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το δυσβάσταχτο κόστος των ηλεκτρικών λογαριασμών. Όπως κάνουν λόγο και οι ίδιοι, έχει γίνει μεγάλο πρόβλημα που μας απασχολεί όλους, επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

 

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν πλέον οι επιχειρηματίες της Καστοριάς που βλέπουν καθημερινά τον τζίρο τους να μειώνεται και τις υποχρεώσεις τους να αυξάνονται. Με την καθημερινότητα να γίνεται δυσκολότερη λόγο της ενεργειακής κρίσης, που έχει ως αποτέλεσμα την ανοδική πορεία των λογαριασμών ρεύματος, η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών “φαίνεται” αβέβαιη.

 

Παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας παρέχοντας στήριξη έδωσαν, ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς, ο σύνδεσμος Ξενοδόχων Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ο σύλλογος των Αγροτών, φορείς και άλλοι σύλλογοι. Επίσης παραβρέθηκαν οι πολιτικοί φορείς του τόπου και συγκεκριμένα, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (ΠΣ) κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κα. Δέσποινα Κοζατσάνη, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Σαββόπουλος, η  επικεφαλής της παράταξης “Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς” κα. Κατερίνα Σπύρου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας κ. Διονύσης Λίτσκας και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κώττας.

 

Η προσέλευση από τον κόσμο δεν ήταν η αναμενόμενη παρόλα αυτά η σταδιακή βροχόπτωση που σημειώθηκε εκείνη την ώρα δεν φάνηκε ικανοί να “διαλύσει” την κινητοποίηση και όσοι παρευρέθηκαν διαμήνυσαν ότι ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι μαζί, διότι είναι ένα πρόβλημα που αγγίζει τους πάντες.

 


Spread the love