//Καστοριά: Τα εγκαίνια του καταστήματος του Καστοριανού σχεδιαστή μόδας Παναγιώτη Ιντζίδη – ΦΩΤΟ

Καστοριά: Τα εγκαίνια του καταστήματος του Καστοριανού σχεδιαστή μόδας Παναγιώτη Ιντζίδη – ΦΩΤΟ

Spread the love

Πραγματοποιήθηκαν με λαμπρότητα τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος του γνωστού Καστοριανού σχεδιαστή μόδας Παναγιώτη Ιντζίδη, το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022, συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Παναγιώτη και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη νέα του επαγγελματική προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μία “ερειπωμένη” οδό της πόλης, αυτή της Μητροπόλεως, όπου κάποτε δέσποζαν τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα του νομού και τώρα υπάρχουν μόνο αφίσες ενοικιάσεις και πωλήσεις των επιχειρήσεων που υπήρχαν εκεί, ο νεαρός σε ηλικία μόλις 23 ετών σχεδιαστής μόδας, ξεκινάει μία νέα πρωτοποριακή προσπάθεια ποντάροντας στην τοπική αγορά και ταυτόχρονα συνδράμοντας στην άνθιση της τοπικής οικονομίας.

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε υπέροχα ρούχα, όπως τουαλέτες, φορέματα και νυφικά τα οποία σχεδίασε ο ίδιος ο Παναγιώτης αλλά και άλλοι γνωστοί οίκοι μόδας.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν απόψε στα εγκαίνια του καταστήματος μας μετέφεραν πως βρήκαν επιλογές ένδυσης που κάθε γυναίκα θα ήθελε να φορέσει, φυσικά με την πινελιά και το αξεπέραστο style του Παναγιώτη Ιντζίδη

Από νεαρή ηλικία κοντά στην οικογενειακή γουνοποιητική επιχείρηση που διατηρούν οι γονείς του, ο Παναγιώτης ως ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα ξεκίνησε να σχεδιάζει ρούχα. Μην μπορώντας πλέον να συγκρατήσει την ορμή της φαντασίας του αποφάσισε από αυτοδίδακτος να περάσει επαγγελματικά πλέον στο χώρο ξεκινώντας τις σπουδές του στην γνωστή Pansik (Fashion design school) στην Θεσσαλονίκη απ’ όπου και αποφοίτησε έχοντας πλέον στην φαρέτρα του εξειδικευμένες τεχνικές σχεδιάσεις ρούχων για κάθε ηλικία και κάθε γούστο, για γυναίκες και για άντρες.

Στα εγκαίνια επίσης έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης.

Ο ditikostipos.gr εύχεται στον Παναγιώτη κάθε καλό, ελπίζουμε οι κόποι του να καρποφορήσουν και να έχει καλή σταδιοδρομία!!!

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

 


Spread the love